• Jekteviksbakken 27, 5006 Bergen
  • Alle dager | 4:00 - 06:00 | 11:00 - 21:30
Følg oss:

Vigsel (Nikah)

Nikah-tjeneste ved Bergen Moské: Borgerlig og Islamsk

Ved Bergen Moské forstår vi betydningen av å inngå et ekteskap både i henhold til norsk lov og islamske prinsipper. Derfor er vi stolte av å tilby en nikah-tjeneste som oppfyller begge disse kravene.

Hvordan fungerer tjenesten?

Borgerlig og Islamsk Vielse: Når dere velger å ha deres nikah ved Bergen Moské, sikrer dere en vielse som er gyldig både borgerlig og religiøst. Dette betyr at dere ikke bare vil bli sett på som ektefeller i islams øyne, men også ifølge norsk lov.

Kvalifiserte Vigsler og Imamer: Vi har flere godkjente vigsler og imamer som er trent og kvalifisert til å utføre nikah i henhold til islamske tradisjoner og norsk lov.

Prøvingsattest: For å kunne gjennomføre vielsen, må paret sørge for å ha med seg en gyldig prøvingsattest. Dette er en attest som bekrefter at dere oppfyller kravene for å få inngå ekteskap i Norge. Den kan bestilles via Skatteetatens nettside.

Kostnader og Bestilling:

Ingen kostnad ved Bergen Moské: Hvis vielsen gjennomføres innenfor Bergen Moskés lokaler, er tjenesten helt gratis.

Ekstra kostnader: Dersom vielsen utføres utenfor Bergen Moskés lokaler, vil det påløpe ekstra kostnader. Disse vil bli fakturert separat.

For mer informasjon eller for å bestille en tid etter at dere har mottatt prøvingsattesten, vennligst ta kontakt med oss direkte. Vi er her for å hjelpe dere gjennom denne gledelige anledningen i livet deres.

Bergen Moské Copyright 2024 - All Rights Reserved