Aktiviteter

image-28

Info

Vi ønsker velkommen alle barn mellom 4 og 16 år til undervisning i Bergen Moske sine lokaler.

Det blir undervist i både språk og religion. Språket vi underviser i er Arabisk. Nivået til elevene varierer så ikke vær redd for å melde deg på om du holder et lavt faglig nivå. Vi oppfordrer også foreldre som leverer barna sine til undervisningen om å holde seg i lokalet mens undervisningen pågår.

image-26

Info

Bergen Moske arrangerer temakvelder for unge muslimer. Tema velges ut fra ungdommens interesser.

Teamet det blir holdt foredrag om velges ut fra ungdommens interesser. Foredragene holdes enten av en av Bergen Moske sine imamer eller av en invitert gjest. Hensikten med disse temakveldene er å informere og øke kunnskapen til deltakerene. Bergen Moske vil servere mat og drikke under foredraget

image-13

Info

Bergen Moské arrangerer åpen moskédag en gang i året.

Tiltaket har som mål å inkludere og opplyse ikke-muslimer om aktivitetene og gjøremålene som utføres til daglig i moskéen. Det utarbeides eget aktivitetsprogram som alltid inkluderer matservering. I år var det over 500 deltakere på arrangementet.

image-19

Info

Det er viktig å holde våre medlemmer i aktivitet, både store og små.

Bergen Moske arrangerer diverste utendørsaktiviteter for sine medlemmer. Disse aktivitetene vil være blant annet fotball, fjellturer, hytteturer mm.

Undervisningen avholdes i Bergen Moske sitt lokale. Underviseren vil holde et tempo som skal gjøre det enkelt for alle å holde følge.

Alt av utstyr og materiale som trengs i undervisningen vil være tilgjengelig i Bergen Moske. Skulle det være noe ekstra ved spesielle anledninger vil det bli gitt informasjon om dette.

Vi prøver å holde alle våre aktiviteter gratis for våre medlemmer. Skulle det være aktiviteter som krever en egenandel vil det bli opplyst om det.

Ta kontakt med Bergen Moske for registrering på våre aktiviteter.

Galleri