• Jekteviksbakken 27, 5006 Bergen
  • Alle dager | 4:00 - 06:00 | 11:00 - 21:30
Følg oss:

Besøk til Helseinstitusjoner

Besøk fra Imam

Bergen Moské er dedikert til å støtte hele samfunnet, ikke bare innenfor moskeens vegger, men også utenfor. Som en del av vårt engasjement for fellesskapet, tilbyr vi spesielle besøk fra våre imamer til helseinstitusjoner.

Hva innebærer et Imambesøk?

Åndelig Støtte: Imamen vil tilby åndelig veiledning og støtte til pasienter som søker trøst i sin tro under vanskelige tider.

Bønn: For de som ønsker det, kan imamen lede eller fasilitere bønn, enten individuelt eller i en liten gruppe.

Religiøs Rådgivning: Imamen kan gi råd angående spesifikke helse- eller livssituasjoner i lys av islamske læresetninger.

Tilstedeværelse ved Kritiske Stunder: For pasienter i kritiske situasjoner, kan imamen være til stede for å gi trøst, utføre bestemte religiøse seremonier eller hjelpe familier med religiøse ritualer.

Hvorfor et Imambesøk?

Helseutfordringer kan ofte være en tid for refleksjon, usikkerhet og søken etter åndelig trøst. For mange muslimer kan tilstedeværelsen av en imam under slike perioder være en kilde til lindring, forståelse og veiledning. Vårt mål er å sikre at alle som ønsker det, har tilgang til åndelig støtte i slike øyeblikk.

Hvordan be om et Imambesøk?

Helseinstitusjoner, pasienter eller deres familier kan ta kontakt med Bergen Moské for å arrangere et besøk. Vi streber etter å imøtekomme alle forespørsler så raskt som mulig, avhengig av imamens tilgjengelighet.

Bergen Moské Copyright 2024 - All Rights Reserved