• Jekteviksbakken 27, 5006 Bergen
  • Alle dager | 4:00 - 06:00 | 11:00 - 21:30
Følg oss:

Besøk fra Utdanningsinstitusjoner

Besøk fra Utdanningsinstitusjoner

Bergen Moské tar imot besøk fra skoler og andre utdanningsinstitusjoner. Vi forstår viktigheten av utdanning og brobygging, og derfor legger vi stor vekt på å tilby en innsiktsfull og lærerik opplevelse for alle besøkende.

Hva kan du forvente under besøket?

Åpen dag: Bergen Moske arrangerer åpen dag hvor besøkende kan utforske moskeens lokaler i eget tempo. Våre frivillige medlemmer vil være tilgjengelige for å svare på spørsmål og gi informasjon om de ulike delene av moskeen og dens funksjon.

Introduksjon til Islam: Vi tilbyr en kort presentasjon om islams grunnleggende prinsipper, historie, og dets plass i det moderne samfunnet.

Kulturforståelse: Gjennom interaktive sesjoner, vil elever få en dypere forståelse av muslimsk kultur, tradisjoner, og høytider.

Spørsmål & Svar: Besøkende oppfordres til å stille spørsmål. Vi ønsker å fremme en åpen dialog hvor alle spørsmål, store som små, er velkomne.

Interaktiv Læring: Avhengig av gruppestørrelsen og alderen på besøkende, kan vi også tilby workshops eller aktiviteter som gir en praktisk forståelse av visse aspekter av den muslimske troen.

Hvorfor besøke Bergen Moské?

Bergen Moské tar hvert år imot flere hundre elever fra ulike skoler og utdanningsinstitusjoner. Vi ser på dette som en viktig mulighet til å spre kunnskap, bekjempe fordommer, og bygge broer mellom ulike samfunnsgrupper.

Ønsker din skole eller institusjon å planlegge et besøk? Ta gjerne kontakt med oss for å avtale en dato eller for å få mer informasjon om hva vi kan tilby.

Bergen Moské Copyright 2024 - All Rights Reserved